+4 (021) 256 8110 contact@aviprodgrup.ro

Calitatea înseamnă muncă susținută

Suntem specializați în lucrări la rețele de gaz, apă/canalizare și electrice, având toate capabilitățile și certificările necesare pentru a asigura rezultate de cea mai bună calitate.

Construim Parteneriate de Durată

Ne bazăm pe dezvoltarea de relații solide și pe termen lung cu clienții noștri.

Consecvența este cheie pentru rezultate de calitate

Oferim deja un nivel înalt de expertiză și suntem pe cale de a-l ridica chiar mai sus.

Am dezvoltat fluxuri de lucru dedicate pentru a aborda eficient provocările ridicate de construcția rețelelor de utilități în diferite medii și cu diverși parteneri.

Orice proiect are aspecte paticulare precum și similitudini. Am învățat cum să eficientizăm ceea ce funcționează prin proceduri eficiente care produc rezultatele dorite la timp, accelerând astfel livrarea proiectelor pentru clienții noștri.

Din experiența noastră colaborând cu dezvoltatori imobiliari de prestigiu, am dezvoltat un model de colaborare ce permite integrarea perfectă cu abordarea de livrare a proiectelor a clienților noștri.

Serviciile noastre se integrează cu execuția proiectului sub forma unui livrabil la cheie, care nu necesită atenție suplimentară din partea clientului.

Aceștia au posibilitatea de a-și livra proiectele la timp și în buget, în timp ce noi ne ocupăm de rezolvarea problemelor cu conectarea la rețelele de utilități, cum știm noi mai bine.

Ne-am specializat în toate aspectele implicate în conectarea comunităților la rețelele de utilități, în special gaze.

Oferim comunităților locale multiple capabilități, de la studii de fezabilitate și asistență în aplicarea pentru finanțări europene, până la proiectarea și execuția efectivă a lucrărilor, sub forma unui pachet all-inclusive.

În general administrația locală are dificultăți cu asigurarea resurselor necesare pentru a beneficia de finanțare europeană, vitală pentru viteza de dezvoltare a comunității. Numai redactarea documentației necesită cunoștințe, timp și resurse care sunt de obicei rare sau inaccesibile imediat.

Oferim toate acestea ca un pachet de care comunitățile locale pot beneficia în cel mai scurt timp, cu minimum de efort, permițând administrației locale să producă rezultate măsurabile pentru electoratul lor, în mod eficient și în timp.

Cu o vastă experiență pe piețe externe sofisticate, suntem gata să primim propuneri de colaborare din partea partenerilor străini din orice țări din Europa sau din alte zone.

Oferim un nivel inegalabil de flexibilitate și know-how pentru a ne ajuta partenerii noștri să aibă succes. Putem disloca orice resurse necesare, în orice locație din Europa, cu planificarea și organizarea adecvate. De asemenea, integrăm perfect și resursele locale, pentru optimizarea costurilor și a termenelor de livrare.

Puncte Forte

Ne-am specializat în construcția de rețele de gaze, apă/canal și electrice. În medie instalam aproximativ 45-50 km de conducte de distribuție gaz pe an. De asemenea ne implicăm în proiecte cu exigențe înalte care solicită o atenție specială la detaliu și trebuie executate cu grijă.
Proiectele noastre au inclus instalări de instalații alimentare cu apă și evacuare a apelor uzate, sisteme de stingere a incendiilor etc., pentru municipalități, centre comerciale de mari dimensiuni și facilități pentru stocarea cerealelor.

Cu o echipă stabilă, cu un nivel ridicat de profesionalism, lucrând într-un mediu ce promovează munca susținută și spiritul de echipă, am atins și depășit așteptările clienților în privința calității execuției.

Am construit rețele de furnizare a energiei electrice pentru clienți din sectorul public și privat precum spitale, clădiri private, parcuri eoliene precum și Stadionul Național din București.

Rezultate

Afacerea noastră a cunoscut perioade de creștere explozivă de peste 30 – 40% de la un an la altul. Chiar și în perioadele de regresie a pieței de construcții noi, am reușit să rămânem profitabili și să ne respectăm promisiunile.
În ciuda reducerii valorilor proiectelor, am reușit în continuare să executăm mai multe proiecte în fiecare an. Aceasta se datorează faptului că ne menținem costurile sub control și profităm de fiecare oportunitate de a ne optimiza operațiunile, pentru a rămâne partenerul stabil și de încredere de care clienții noștri au nevoie.

Din perspectiva noastră…

Calitatea înseamnă muncă susținută

Convingerea noastră este că putem oferi mai multă valoare clienților noștri pe termen lung, comparativ cu valoarea fiecărui contract. Am făcut tot posibilul pentru a ne perfecționa continuu, de la înființare (în 2002) și până astăzi. Pentru a ne specializa în rețele de gaze, apă și electricitate, am obținut toate capabilitățile, referințele și certificările pentru a ne asigura că putem livra la nivelul așteptărilor.
Echipa noastră de management și personalul cheie au experiență îndelungată în mari companii internaționale din domeniu. Astfel, aduc în companie o cultură de performanță consecventă și înalt standard de bune practici care să ne permită să ne sprijinim mai bine clienții.
Urmărim în principal dezvoltarea de relații puternice, pe termen lung cu clienții noștri, bazate pe istoria noastră de promisiuni îndeplinite.

Gaze

Apă / Canal

Reparații Drumuri

Acoperire 31 din 41 de județe

Acoperire

Acoperim aproape întreaga țară și deținem suficiente resurse pentru a gestiona mai multe proiecte în același timp. Suntem astfel încrezători că suntem bine poziționați pentru a ajuta la succesul celor mai ambițioase și exigente planuri de dezvoltare ale clienților noștri.

“Compania noastră contribuie la dezvoltarea afacerilor clienților noștri printr-o abordare realistă și competitivă, oferindu-le un nivel deosebit de calitate, siguranță și stabilitate.“

Mihai Ioachim

General Manager, AVI Prod Grup

...și Germania

În 2018, AVI Prod Grup a început o colaborare strânsă de peste un an, cu compania germană Schwaben Netz GmbH. Schwaben Netz este cel mai mare operator regional de distribuție a gazelor naturale din Swabia și în anumite părți din Bavaria Superioară și se poziționează ca un partener competent și de încredere pentru rețelele de gaze naturale și de încălzire. Compania operează peste 6.500 km de rețele de gaze naturale și oferă servicii de planificare, construcție și operare pentru sisteme energetice la nivel național. Aceasta deserveste 95.000 de clienti direct si alti circa 13.000 prin intermediul filialei sale – Erdgas Kempten-Oberallgäu Netz GmbH.

AVI Prod Grup a furnizat servicii de construcție, extindere și amenajare într-o zonă de responsabilitate cu o rază de peste 30 km. În aproximativ 1 an, am montat peste 6.000 de metri conducte, inclusiv reabilitarea drumului după finalizarea lucrărilor.

Structură

Niciodată nu subestimăm importanța planificării. Fără o planificare, timp, materiale și resurse umane se pot toate transforma în pierderi pentru clienții noștri.
Din perspectiva noastră, un eșec al planificării îl reprezintă prelungirea termenelor de livrare sau suplimentarea resurselor necesare pentru finalizarea proiectului. Pentru noi asta înseamnă că nu am reușit sa anticipăm suficient de bine etapele livrării și interdependențele dintre acestea.
Din acest motiv preferăm să petrecem mai mult timp cu planificarea, acordând atenția cuvenită fiecărui detaliu în parte, decât să depășim nivelul de timp și resurse alocate livrării.
Acesta este felul în care ne optimizăm costurile și livrăm mai multă valoare clienților noștri, menținându-ne în aceiași parametri de proiect.

Cum Înțelegem Angajamentele

Compania noastră se mândrește cu felul în care înțelegem conceptul de angajament. Suntem pe deplin conștienți că afacerea noastră are un impact semnificativ asupra altor companii, vieți, mediu și așa mai departe.

Ajutăm Clienții să-și Dezvolte Afacerea

În calitate de companie de construcții, noi construim viitorul afacerilor clienților noștri. O construcție nouă reprezintă un activ ce adaugă valoare felului în care clienții noștri lucrează, își asistă la rândul lor clienții și cresc în continuare.

Realism

Abordăm fiecare oportunitate cu realism. Niciodată nu promitem ceea ce nu putem livra și nu revenim asupra promisiunilor făcute.

Expertiză

Ne asigurăm întotdeauna că deținem setul de capabilități necesare pentru a îndeplini sarcinile pe care ni le asumăm. Dacă nu le avem, le dobândim sau le dezvoltăm, însă niciodată nu ne luăm angajamentul fără capabilitățile necesare.

Experiență

Nu ne-am temut niciodată să ne asumăm proiecte dificile și aceasta a fost modalitatea prin care ne-am construit experiența. Iar în baza experienței acumulate am putut livra cu succes proiecte și mai dificile. Asta numim noi cerc virtuos.

Muncă Susținută

Nu ne-am temut niciodată de muncă. Fie că este vorba de fazele preliminare proiectului, fie că este pe șantier, întotdeauna ne asigurăm că se muncește cum trebuie, indiferent cât ar fi de greu.

Realizări

Pentru noi realizările înseamnă mai mulți clienți mulțumiți.
Ei sunt cea mai bună referință a noastră.

Standarde Ridicate, Așteptări Ridicate

Certificări

În opinia noastră, certificările sunt dovada capabilităților noastre. Investim continuu în alinierea cu cerințele de reglementare ale industriei pentru a demonstra hotărârea noastră de a asigura cel mai înalt nivel de calitate a serviciilor.

agsdix-null

Autorizații de proiectare și execuție a rețelelor de gaze naturale:

 • Instalații de furnizare – PDIB, EDIB
 • Sisteme de distribuție (cu presiune mai mică de 6 bari) – PDSB, EDSB
 • Sisteme de transport (cu presiune mai mare de 6 bari) – PPI, PT, EPI, ET.
Z

Certificări generale:

 • Sistem de management al calității – SR EN ISO 9001:2015
 • Sistem de management al mediului – SR EN ISO 14001:2015
 • Sistem de management al siguranței și sănătății ocupaționale – SR EN ISO 18001:2008

Clienții Noștri

Recunoaștere Internațională

Angajamentul nostru față de asigurarea unui nivel ridicat de calitate a fost recunoscut internațional de nenumărate ori.
 • Paris, Franța, iunie 2015 – “BID International Star for Leadership in Quality” – “International Star for Leadership in Quality” Gold Category
 • Houston, Texas, SUA, martie 2016 – “World Confederation of Business” – “Elite Member with All Its Privileges and Obligations”
 • Washington D.C., SUA, iulie 2016 – “World Confederation of Business” – “The BIZZ 2016 Business Excellence”
 • Amsterdam, Olanda, august 2018 – Worldwide Marketing Organization – “ Golden Medal for Quality & Service”
 • Elite Member- World Confederation of Business, Houston, Texas, April, 2019
 • The Winner Awards- New York City 2019
 • ESQR’s Quality Choice Prize 2019, Gold Category , Julie 2019, Germany
 • The Bizz Awards – Entreprenorial Company, kuala Lumpur, Malaysia, November 27, 2019
 • Platinum member- World Confederation of Business, Houston, Texas, February 2020

Lucrările Noastre

Gaze

 • Înlocuire conducte şi branşamente gaze naturale cu schimbarea regimului din joasă presiune (JP) în medie presiune (MP) pe str. Iazu, loc. Iazu, com. Măgurele, jud. Prahova, cu conducte şi instalaţii de racordare din PE 100 SDR 11
 • Înlocuire conducte şi branşamente distribuţie gaze naturale între str. Tudor Vladimirescu şi str. Avram Iancu, loc. Câmpina, jud. Prahova cu conducte şi instalaţii de racordare MP din PE 100 SDR 11
 • Înlocuire reţea gaze naturale MP pe str. Roşiori, Cloşca, 1 Decembrie 1918, Călăraşilor, Diana, Dogari, Dorobanţilor, Ghioceilor şi Şcolilor, mun. Brăila, jud. Brăila
 • Înlocuire şi sistematizare conducte distribuţie şi branşamente gaze naturale RP pe str. Eroilor, Dragomirescu Liviu, Mr. Spirescu, Oprescu Adrian, Câmpulung, oraş Târgovişte, jud. Dâmboviţa, cu ţevi din PE100 SDR 11
 • Proiectare şi execuţie extinderi de conducte şi branşamente (inclusiv redimensionări reţele existente), şi a racordurilor pentru modernizarea SRS şi SRM în sistemele de distribuţie gaze naturale raza de activitate a E.ON GAZ DISTRIBUŢIE S.A. – C.R. SIBIU
 • Proiectare şi execuţie extinderi de conducte şi branşamente (inclusiv redimensionări reţele existente), şi a racordurilor pentru modernizarea SRS şi SRM în sistemele de distribuţie gaze naturale raza de activitate a E.ON GAZ DISTRIBUŢIE S.A. – C.R. ALBA
 • Înlocuire conducte şi branşamente gaze naturale pe străzile: Zambilelor, Petrişor, Zorilor, Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea cu conducte şi instalaţii de racordare MP din PE 100 SDR 11
 • Execuţie gaze naturale presiune redusă str. Memorandistului Român, Vlad Ţepeş, Dr. Octavian Fodor, Trandafirilor, Petru Maior, Protopop Moldovan, loc. Mediaş, jud. Sibiu
 • Înlocuire conducte şi branşamente cu conducte şi instalaţii de racordare RP din PE100SDR11 Str. Plevnei, Scânteii, Triumfului, Libertăţii, 1 Decembrie, Republicii, loc. Buzău, jud. Buzău
 • Reabilitare reţea de distribuţie GN pe str. Crângului, str. Csazar Balint, str. Fabricii, cu conducte şi instalaţii de racordare MP din PE100SDR11, loc. Sfântu Gheorghe, jud. Covasna
 • Lucrari de Extinderi Conducte Gaze Naturale cu lungimi mai mici sau egale cu 3000 m si Bransamente Gaze Naturale – Bucuresti, jud. Constanta

Apă & Canal

 • Canalizare în incintă şi incendiu: Gospodărie de apă, staţie de pompare şi rezervor stocare apă pentru incendiu în proiectul “Construire depozit de colectare, condiţionare şi distribuţie produse agricole”, Vităneşti, municipiul Alexandria, judeţul Teleorman 
 • Canalizare în incintă şi incediu: Gospodărie de apă, staţie de pompare şi rezervor stocare apă pentru incendiu în proiectul “Construire depozit de colectare, condiţionare şi distribuţie produse agricole”, loc. Băileşti, jud. Dolj 
 • Înlocuire reţea publică de apă potabilă pe B-dul Pieptanări, sector 5, municipiul Bucureşti 
 • Extindere reţele publice apă potabilă şi canalizare pe strada Gen. Eraclie Arion, Sector 1, Bucureşti 
 • Extindere reţele publice de apă potabilă şi canalizare pe strada Drum Lăpuş, Sector 1, Bucureşti 
 • Înlocuire reţea publică de alimentare cu apă potabilă în zona străzilor: Şerbota, Dornească, Lacul Plopului, sector 5, Bucureşti 
 • Instalaţie hidranţi interiori şi exteriori siloz Drăgălina 
 • Reabilitarea/înlocuirea/extinderea sistemului public de alimentare cu apă (captare, aducție, stații de tratare, stocare, rețele de apă) în Bușteni – Clăbucet și Kalinderu.

Electrice & Construcții

Lucrări Electrice

 • ”Alimentare cu Electricitate a Secției B a Spitalului Colentina”, București, Bd. Ștefan cel Mare, nr. 19-21 , sector 2 
 • Instalare BMPT 40A din tip FB E3 pentru SCALA INTERNATIONAL, Str. C. A. Rosetti, nr. 14-16, sector 1, București 
 • Rețea electrică, fibră optică și împământare pentru “Centrala Eoliană Pantelimon” 
 • Execuția stației de transformare pentru proiectul de investiții ”Parcare supraterană și terenuri de sport – Stadionul Național” 
 • Lucrări încălzire 
 • Operațiuni de intervenție de urgență și planificate la rețelele de distribuție a agentului termic din Otopeni 
 • Înlocuirea conductei de căldură DN250 din Otopeni – Str. Mureș, între blocurile BPR / M5 și P19 
 • Reparația suprafețelor deteriorate în Otopeni

Lucrări de Construcție

 • Fabrica de sticlă Saint-Gobain, Călărași 
 • Auchan Shopping Center, Pitești
 • Era Shopping Center, Iași 
 • Armonia Centrul Comercial , Brăila 
 • S.C. UNICON S.A. 
 • Jupiter Centrul Comercial , Argeș 
 • Construcție silozuri S.C. NIDERA ROMANIA S.R.L.

7 + 14 =

Contact

Sediu București

Str. Popa Lazar, nr. 8, sect. 2

București – 021968

Sediu Ploiești

Str. Cercelus, nr. 40 A, Ploiești, jud. Prahova

Sediu Constanța

Str. Zorelelor nr. 79, Constanța, Jud. Constanța

031/9261 (Call Center)
+4 (021) 256 8110 (Sediu)
+4 (021) 256 8018 (Fax)

contact@aviprodgrup.ro

en_USEN