+4 (021) 256 8110 contact@aviprodgrup.ro

Construim parteneriate de durată

Ne bazăm foarte mult pe dezvoltarea unor relații puternice, pe termen lung, cu clienții noștri.

Consecvența este cheia unei livrări de succes

Ne-am specializat în rețele de gaz, apă și canalizare și energie electrică, dobândind toate capacitățile, acreditările și certificările necesare pentru a ne asigura că facem o treabă remarcabilă.

În prezent oferim un nivel înalt de expertiză și suntem pe cale de a ne îmbunătăți și mai mult.

Compania

AVI PROD GRUP a fost înființată în 2002. A cunoscut un nou început prin restructurarea din 2014 când structura acționariatului și echipa de conducere s-au schimbat, iar sediul a fost mutat din județul Argeș în București.

AVI Prod Grup face tot posibilul pentru a câștiga și păstra aprecierea clienților săi. Prin efort constant și excelență în livrarea proiectelor, compania a devenit unul dintre principalii furnizori de servicii pentru clienți precum Engie (GDF Suez), Delgaz Grid (EON) și Apa Nova (Veolia).

AVI Prod Grup oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii dezvoltatorilor imobiliari prin livrarea de proiecte la cheie, incluzând totul, de la furnizarea de soluții sau asistență tehnică până la proiectarea și execuția întregului proiect.

Nu în ultimul rând, compania noastră ajută administrația locală oferind servicii integrate, de la consultanță financiară de proiecte pentru proiecte de rețea de gaze până la proiectarea și execuția lucrărilor de construcție.

Credem mai mult...

…în valoarea pe care o putem oferi clienților noștri pe termen lung, decât în ​​valoarea fiecărui contract. De când am înființat compania în 2002, am făcut tot posibilul pentru a ne îmbunătăți continuu.

Ne-am specializat în rețele de gaz, apă și canalizare și energie electrică și am dobândit toate capacitățile, acreditările și certificările necesare pentru a ne asigura că facem o treabă remarcabilă.

Managementul nostru și personalul cheie au o experiență îndelungată de lucru cu mari jucători internaționali din această industrie.

Acestea aduc o cultură a performanței consecvente și o multitudine de bune practici care ne permit să ne deservim mai bine clienții. Ne bazăm foarte mult pe dezvoltarea unor relații puternice, pe termen lung, cu clienții noștri, bazate pe istoria noastră de îndeplinire a promisiunilor noastre.

Ce ne face diferiți?

Punctele noastre forte

numar de angajati

În prezent, suntem specializați în construirea rețelelor de gaz, apă/canal și energie electrică. În medie, construim până la 45-50 km de conducte de distribuție a gazelor pe an.

De asemenea, ne aventurăm în proiecte cu condiții dificile care necesită o atenție deosebită la detalii și o execuție atentă. Lucrările noastre de apă au inclus instalații de alimentare cu apă și evacuare a apei uzate, sisteme de stingere a incendiilor etc. pentru municipalități, centre comerciale mari și depozite de cereale.

Cu o echipă stabilă, foarte profesionistă, lucrând într-un mediu care promovează munca asiduă și spiritul de echipă, am îndeplinit și depășit așteptările clienților în ceea ce privește calitatea execuției.

Am construit rețele de alimentare și stații de transformare pentru clienți publici și privați precum spitale, clădiri private, parcuri eoliene, precum și Stadionul Național din București.

Rezultatele noastre

Cifra de afaceri in lei, Mil.

Afacerea noastră a cunoscut perioade de creștere explozivă de peste 30% de la an la an. Chiar și în perioadele de încetinire a pieței construcțiilor noi, am reușit să rămânem profitabili și am continuat să ne îndeplinim promisiunile.

Deși nivelul total al valorii proiectului a scăzut, am reușit totuși să executăm mai multe lucrări de la un an la altul.

Acest lucru se datorează faptului că ne menținem costurile sub control și profităm de orice ocazie pentru a ne optimiza operațiunile, astfel încât să rămânem partenerul de încredere și stabil de care au nevoie clienții noștri.

31 din 41 de județe acoperite

Acoperind aproape toată țara și cu resurse suficiente pentru a gestiona mai multe proiecte în același timp, credem că suntem cel mai bine poziționați pentru a ajuta chiar și pe cei mai ambițioși și pretențioși clienți să-și extindă afacerea cu succes.

„Compania noastră contribuie la dezvoltarea afacerii clienților noștri printr-o abordare realistă și competitivă, oferind un nivel de calitate, siguranță și stabilitate de neegalat.”

Mihai Ioachim

Director General , AVI Prod Grup

Pentru ce reprezentam...

Structura

Nu subestimăm niciodată importanța planificării.
Timpul, materialele și oamenii se pot transforma în pierderi pentru clienții noștri dacă nu sunt plasate corespunzător în structura de planificare. Considerăm că prelungirea timpului de livrare sau creșterea resurselor necesare pentru finalizarea unui proiect reprezintă un eșec de planificare.
Pentru noi înseamnă că nu am reușit să prevedem corespunzător etapele de livrare și relațiile dintre ei. Prin urmare, preferăm să petrecem mai mult timp pentru planificare, cu atenție la fiecare detaliu, decât să petrecem timp și resurse excesive pentru livrare. Acesta este modul în care ne optimizăm costurile și oferim mai multă valoare clienților noștri în cadrul acelorași parametri de proiect.

Înțelegerea angajamentului

Organizația noastră se mândrește cu înțelegerea angajamentelor sale. Ne dăm seama că afacerea noastră are un impact semnificativ asupra altor organizații, vieții oamenilor, mediului și așa mai departe.

Ajutăm clienții noștri să-și extindă afacerea

În calitate de companie de construcții, construim afacerile viitoare ale clienților noștri. O construcție nouă este întotdeauna un atu care adaugă valoare modului în care clienții noștri lucrează, își deservesc propriii clienți și se dezvoltă în continuare.

Ce aducem la masă...

Realism

Tratăm fiecare oportunitate cu rațiune. Nu promitem niciodată ceea ce nu putem îndeplini și nu ne întoarcem niciodată de la promisiunile pe care le facem.

Expertiză

Ne asigurăm că avem setul de capabilități necesare pentru a îndeplini sarcinile pe care le asumăm. Dacă nu o avem, o dobândim sau o dezvoltăm, dar nu ne angajăm niciodată fără ea.

Z

Experienţă

Nu ne-a fost niciodată frică să ne asumăm proiecte provocatoare și așa ne-am construit experiența vastă. La rândul său, cu cât am acumulat mai multă experiență, cu atât vom fi capabili să livrăm cu succes proiecte mai provocatoare. Considerăm că acesta este un cerc virtuos.

Munca grea

Este ceva de care nu ne-a fost frică niciodată. Fie că este în fazele preliminare ale unui proiect sau este la fața locului, suntem dornici să ne asigurăm că munca este făcută corect, indiferent cât de greu.

Realizare

Pentru noi realizare înseamnă clienți mai mulțumiți. Ele sunt cea mai bună referință a noastră.

Contact

Biroul Bucuresti

8, str. Popa Lazăr, sector 2

Bucuresti – 021968, ROMANIA

Biroul Ploiești

40A, str. Cerceluș, Ploiești, ROMÂNIA

Biroul Constanța

79, str. Zorelelor, Constanta, ROMANIA

031/9261 (Call Center)
+4 (021) 256 8110 (Office)
+4 (021) 256 8018 (Fax)

contact@aviprodgrup.ro