+4 (021) 256 8110 contact@aviprodgrup.ro

Construim Parteneriate Durabile

Ne bazăm pe dezvoltarea de relații solide și pe termen lung cu clienții noștri.

Consecvența este cheie pentru rezultate de calitate

Suntem specializați în lucrări la rețele de gaz, apă/canalizare și electrice, având toate capabilitățile și certificările necesare pentru a asigura rezultate de cea mai bună calitate.

Oferim deja un nivel înalt de expertiză și suntem pe cale de a-l îmbunătății și mai mult.

Compania

AVI PROD GRUP a fost inființată în 2002. A trecut prin experiența unui nou început cu ocazia restructurării din 2014, când structura de acționariat și echipa managerială au fost schimbate, iar sediul social s-a mutat din jud. Argeș în București.

AVI Prod Grup face tot posibilul pentru a câștiga și păstra aprecierea clienților săi. Prin eforturi consecvente și nivelul înalt de excelență în livrarea proiectelor, compania a devenit unul dintre principalii furnizori de servicii pentru clienți precum Engie (GDF Suez), Delgaz Grid (EON) și Apa Nova (Veolia).

AVI Prod Grup oferă de asemenea o gamă largă de servicii pentru dezvoltatorii imobiliari, prin furnizarea de proiecte la cheie, incluzând totul, de la soluții sau asistență tehnică, până la proiectarea și execuția întregului proiect.

Nu în ultimul rând, compania noastră vine în ajutorul administrațiilor locale oferind servicii integrate, de la consultanță financiară, până la proiectarea și execuția de proiecte de construcții.

Noi credem mai mult...

...în valoarea pe care o putem furniza clienților noștri pe termen lung, decât în valoarea individuală a fiecărui contract. Încă de la înființarea companiei în 2002 am făcut tot posibilul pentru a ne perfecționa continuu.

Suntem specializați în lucrări la rețele de gaz, apă/canalizare și electrice, având toate capabilitățile și certificările necesare pentru a asigura rezultate de cea mai bună calitate.

Managementul și personalul nostru au o experiență îndelungată de lucru în cadrul unor firme mari din domeniu.

Astfel, ei contribuie cu o cultură de înaltă performanță și cu o serie întreagă de bune practici ce ne permit să răspundem mai bine cerințelor clienților noștri. Ne bazăm foarte mult pe dezvoltarea de relații puternice și pe termen lung cu clienții noștri, bazate pe istoria noastră de promisiuni indeplinite.

Ce ne face diferiți?

Punctele noastre tari

Number of Employees

We currently specialize in building gas, water/sewage, and power networks. On an average, we lay up to 45-50 km of gas distribution pipes per year.

We also venture into projects with challenging conditions that require special attention to detail and careful execution. Our water works included installations for water supply and used water evacuation, fire extinguishing systems, etc. for municipalities, large commercial centers, and grain storage facilities.

Având o echipă stabilă și bine pregătită profesional, care evoluează într-un mediu ce promovează munca susținută și spiritul de echipă, am atins și chiar depășit așteptările clienților noștri în ceea ce privește calitatea execuției proiectelor.

Am construit rețele de furnizare a energiei electrice și stații de transformare, atât pentru clienți din domeniul public cât și privați, precum spitale, clădiri private, parcuri eoliene precum și pentru Stadionul Național din București.

Rezultatele noastre

Turnover in RON, Mil.

Our business experienced times of explosive growth of over 30% year-on-year. Even in times of new construction market slowdown, we managed to stay profitable and continued to deliver on our promises.

Deși nivelul total al valorii proiectelor a scăzut în unele perioade, am reușit să executăm mai multe lucrări de la un an la altul.

Acest lucru a fost posibil menținând costurile sub control și optimizând activitățile noastre operaționale cu fiecare ocazie, astfel încât să rămânem un partener stabil și de încredere pentru clienții noștri.

Acoperim 31 din 41 de județe

Acoperind aproape întreaga țară și cu resurse suficiente pentru a gestiona mai multe proiecte odată, suntem încredințați că putem ajuta chiar și pe cei mai ambițioși și pretențioși clienți să își extindă afacerile cu succes.

”Compania noastră contribuie la dezvoltarea afacerilor clienților noștri, printr-o abordare realistă și competitivă, oferind un nivel deosebit de calitate, siguranță și stabilitate”

Mihai Ioachim

Director General, AVI Prod Grup

Valorile noastre

Structură

Nu subestimăm niciodată importanța unei bune planificări. Timpul, materialele și oamenii se pot transforma în pierderi pentru clienții noștri, dacă nu sunt judicios plasate în structura unei bune planificări.
Din perspectiva noastră, extinderea timpului de livrare sau suplimentarea resurselor necesare pentru finalizarea unui proiect reprezintă un eșec al planificării. Pentru noi aceasta înseamna că nu am reușit să prevedem pașii de livrare și dependențele dintre aceștia.
De aceea preferăm să petrecem mai mult timp în etapa de planificare, acordând maximum de atenție fiecărui detaliu, decât să cheltuim timp și resurse excesive în timpul livrării. Astfel ne optimizăm costurile și oferim mai multă valoare clienților noștri, rămânând în limitele parametrilor proiectului.

Cum înțelegem angajamentele

Organizația noastră se mândrește cu felul în care înțelege angajamentele asumate. Înțelegem că activitatea noastră are un impact semnificativ asupra altor organizații, a vieții oamenilor, a mediului și așa mai departe.

Ne ajutăm clienții să-și extindă afacerile

Din postura noastră de companie de contrucții, noi construim viitorul afacerilor clienților noștri. Orice nouă construcție reprezintă un activ ce adaugă valoare activității clienților noștri, felului în care la rândul lor își deservesc clienții și se dezvoltă pe viitor.

Contribuția noastră

Realism

Tratăm lucid fiecare oportunitate. Nu promitem niciodată ceea ce nu putem livra și nu ne retragem niciodată promisiunile pe care le facem.

Expertiză

We make sure we have the set of capabilities required to fulfil the tasks we take on. If we don’t have it, we acquire it or we develop it, but we never commit without it.

Z

Experiență

Nu am ezitat niciodată să ne asumăm proiecte dificile, iar acesta a fost modul în care ne-am construit nivelul înalt de experiență. În consecință, cu cât acumulăm mai multă experiență, cu atât vom fi mai capabili să livrăm cu succes proiecte dificile. Considerăm că acesta este un cerc virtuos.

Munca susținută

este cea de care nu ne-am temut niciodată. Fie că este vorba de fazele preliminare ale proiectelor, fie în faza de execuție, ne asigurăm că lucrurile sunt făcute așa cum trebuie, indiferent cât de greu ar fi.

Realizări

Realizările noastre principale sunt reprezentate de clienții noștri satisfăcuți. Ei sunt cea mai bună referință a noastră.

Contact

Sediul din București

Str. Popa Lazăr 8, Sect. 2

București - 021968, ROMÂNIA

Sediul din Ploiești

Str. Cerceluș, nr. 40A, Ploiești, ROMÂNIA

Sediul din Constanța

Str. Zorelelor, nr. 79, Constanța, ROMÂNIA

031/9261 (Call Center)
+4 (021) 256 8110 (Sediul central)
+4 (021) 256 8018 (Fax)

contact@aviprodgrup.ro

ro_RORO